4+1 tipp, hogyan hozd magad formába - Anybody HU

4+1 tipp, hogyan hozd magad formába

Apr 19, 2023

A strandszezon közeledtével egyre többen vetik bele magukat az életmódváltásba a kívánt álomalak elérése érdekében. A legfontosabb, hogy reális célokat tűzz ki: néhány hét alatt ne várj csodát, ugyanakkor ez is elegendő idő ahhoz, hogy pozitív változásokat tapasztalj! 

Kezdd az első lépéssel!

Elkezdeni sosem késő, ráadásul jelenleg a körülmények is hozzájárulnak a sikerhez, hiszen a piacok vitamindús zöldségekgyümölcsök garmadájával vannak tele, a napsütés pedig még a zárkózottabbakat is mozgásra ösztönzi, kicsalogatja a lakásból.

A tökéletes “beach body” helyett legyen inkább cél az irányváltás egy egészségtudatosabb, kiegyensúlyozottabb életvitel felé, ami hosszú távon tartható, és támogatja a testilelki egészségedet. Így fokozatosan, lépésről lépésre érheted el majd azt a testsúlyt és alakot, amiről álmodozol, ugyanakkor elkerülheted a túledzés veszélyét és a különböző, káros önsanyargató diéták csapdáit.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a saját erőforrásaidra kell támaszkodnod! Nem árt, ha ismersz néhány olyan trükköt, illetve hasznos táplálékkiegészítőt, amely hatékony segítséget nyújt terveid megvalósításához.

4+1 lépcső a sikerhez

1. Táplálkozz változatosan!

Ha nem vagy kezdő diéták terén, az évek során biztosan felhalmoztál már jó néhány negatív tapasztalatot. Paleo, ketogén, lúgosító, gluténmentes – se szeri, se száma a népszerűségi listán egymást túlszárnyaló divatdiétáknak, de az igazság az, hogy az egyoldalú táplálkozás szinte sosem célravezető.

A diéta akkor lehet megfelelő, ha személyre szabott, ezek a specifikus táplálkozási irányelveket követő étrendek nem húzhatók rá mindenkire. Általánosan leszögezhető azonban, hogy a szervezetnek szüksége van a különféle mikro- és makrotápanyagok megfelelő arányára, ami a változatos táplálékforrásból kinyerhető.

Ha többször eszel napközben kevesebbet, nem terheled túl az emésztésed, és elkerülöd a vércukor-ingadozást, ami falási rohamhoz vezethet. Vigyázz rá, hogy minőségi alapanyagokat válassz, kerüld a feldolgozott élelmiszereket!

2. Alakíts ki saját edzésprogramot!

A mozgásformát mindig az edzettségi szinthez és a kitűzött célokhoz érdemes igazítani. A kiegyensúlyozott edzésprogram az egészséges életmód és a hatékony súlycsökkentés  alapfeltétele.

Jelentős túlsúly esetén kerülendő például a súlyzózás és a futás, hiszen a térdízület terhelése miatt bekövetkező fájdalom hamar véget vethet a testmozgással kapcsolatos terveidnek. Sokkal hatékonyabb egy kiadós séta, kirándulás vagy saját testsúlyos edzés, így nem terheled túl a szervezeted és elkerülöd a sérüléseket, miközben kalóriát is égetsz.

A mozgás szempontjából a legfontosabb, hogy fokozatosan növeld a terhelést, és rendszeresen szánj rá időt, építsd be a napi ritmusodba! Ha zenére tornászol, összekapcsolhatod a kellemest a hasznossal, így az edzésidő is biztosan hamarabb eltelik!

3. Igyál elegendő folyadékot!

Találó kifejezéssel élve, a csapból is ez folyik, de a napi rendszeres folyadékbevitel tényleg elengedhetetlen a szervezet számára. Folyadék alatt tiszta vizet értünk, amiből minimum napi 2 liter fogyasztása javasolt. 

Segít, ha meghatározzuk, mennyi vizet szeretnénk meginni délelőtt és délután, eszerint skálázhatjuk is a palackunkat, így biztosan gyorsabban kiürítjük majd. Ha a kávét zöld teára cseréljük, az élénkítő hatásról sem kell lemondanunk, és az alakformálásban is segítségünkre lesz.

4. Frissítsd fel a szépségápolási rutinod!

A téli hideg és a csípős szél sajnos gyakorta kiszárítja a bőrünket, és megviseli a hajunkat, így már tavasszal érdemes ezekre fokozott figyelmet fordítani. A bőrradírozás segítségével megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől. A bőrszárazság és fakóság eltüntetése szempontjából elengedhetetlen a megfelelő hidratálás. Szintetikus krémek helyett válassz természetes összetevőket tartalmazó hidratálókat és olajokat!

A növényi olajok a hajápolás terén is csodákat művelnek. Az Anybody Rozmaring Olaja a fejbőrbe dörzsölve fejti ki összetett hatását, és a haj gyökeréig hatolva újítja meg a haj szerkezetét. A hajhagymák stimulálásán keresztül serkenti a hajnövekedést, megszünteti a hajhullást, ápolja a töredezett hajvégeket, természetesen dússá és fényessé varázsolja a hajkoronát.

4+1 Találd meg azt, ami mindenben támogat

És most nem személyre, hanem egy olyan különleges étrend-kiegészítőre gondolunk, amely komplex módon támogatja az átalakulást. Mivel ez egy időigényes folyamat, ne dőljünk be semmilyen, gyors fogyást ígérő készítménynek, inkább válasszunk hosszú távon szedhető, természetes hatóanyagú terméket!

Az Anybody Shape Pro gondosan összeválogatott gyógynövények hatóerejével segíti az alakformálást. A 7-féle gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény energizál, és felgyorsítja a zsírégetést, valamint a fogyáshoz vezető testi folyamatokat. Hatalmas előnye, hogy teljesen természetes módon hat – így nem szükséges abbahagynod a szedését, és semmilyen megerőltető edzéstervet vagy konzervatív étrendet nem kell követned közben! A pozitív változásokat már rövid távon tapasztalhatod: energikusabbá, motiváltabbá válsz, és ha mozgás előtt veszed be, megsokszorozhatod a hatását!

A zöld tea, a koffein, az L-karnitin, a glükomann, a Ceyloni fahéj és a fügekaktusz tiszta kivonatát tartalmazó táplálékkiegészítő természetesen csökkenti az étvágyat, és gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, így hatékonyan támogatja az alakformálást még alvás közben is.


Eljött a változás ideje! Vágj bele könnyedén az életmódváltásba és a fogyásba az Anybody Shape Pro – Anybody HU-val!

More articles