Anybody Collagen Powder - Anybody HU

Anybody Collagen Powder

Jul 30, 2021
Mi lehetne annál jobb, mint elfogyasztani egy finom ételt? Csupán az, ha valamelyik hozzávaló még fiatalságunkat is szolgálná...

De lehetséges ez, vagy csupán egy szép álom?

Az Anybody legújabb terméke, az Anybody Collagen Powder egy olyan kollagénpor, amelyet nemcsak, hogy bármiben elkeverhetünk, de szuper tulajdonságaiból bizony a hő hatására sem veszít!

 

De mik ezek a tulajdonságok?

  • Rugalmassá, fiatalossá teszi a bőrt
  • Megőrzi az ízületek és csontok egészségét
  • Erősíti a köröm és a haj szerkezetét
Cikkünkben összegyűjtöttük a kedvenc receptjeinket, amelyekben nemcsak, hogy kitűnően működik az Anybody Collagen Powder, de ráadásul még isteni finomak is!
Amerikai Palacsinta
  • 190 g liszt
  • 10 g (kb. 1 evőkanál) sütőpor
  • 6 g (kb. egy kávéskanál) só
  • 2 kanál Anybody Collagen Powder
  • 10 g (kb. egy evőkanál) cukor
  • 295 ml tej
  • 1 tojás
  • 45 g vaj

Az amerikai palacsintához egy nagy edényben keverjük össze a lisztet, sütőport, sót, cukrot és a kollagénport. Ezután a nedves hozzávalókat, azaz a tejet, a tojást és az olvasztott vajat öntsük hozzá. Keverjük addig, amíg teljesen sima nem lesz.

Forrósítsunk fel közepes lángon egy tapadásmentes serpenyőt, és nagyon vékonyan olajozzuk be. A tésztából öntsünk bele kb. fél dl-nyi adagokat, hogy 8-10 cm átmérőjű, kis lepényeket kapjunk. Ezek fél cm magasra fognak nőni a sütőportól a hő hatására. Süssük meg az egyik oldalukat kb. 1,5-2 perc alatt.

Limonádé

  • 1 narancs
  • 1/2 citrom leve és héja
  • 1 marék bogyós gyümölcs (variálható)
  • 1 adag Anybody Collagen Powder
  • cukor (elhagyható)

A citrom héját reszeljük le, majd facsarjuk ki levét a narancséval együtt. Ezt öntsük fel 1,5 dl vízzel, majd adjuk hozzá a kollagénport. Keverjük el, és tegyük bele a bogyós gyümölcsöket. Ízlés szerint édesítsük.

Turmix

  • 1/2 banán
  • 8 szem eper
  • 1 marék friss bébi spenót
  • 1 dl tej (növényi vagy tehéntej)
  • 2 kanál Anybody Collagen Powder

A banánt karikákra vágjuk, az epret kicsumázzuk, a spenótot megmossuk, lecsöpögtetjük. Az összes alapanyagot a turmixba tesszük, majd hozzáadjuk a tejet, és simává mixeljük. Pohárba öntjük, majd fogyaszthatjuk is!

Zabkása

  • 3 evőkanál zabpehely
  • 2 evőkanál Anybody Collagen Powder
  • 2 dl tej (növényi vagy tehén)
  • 1/2 kanál őrölt szerecsendió
  • 1/2 kanál fahéj
  • 1 csipet só
  • 1 banán

3 evőkanál zabpelyhet lassú tűzön főzzünk meg 2 dl tejjel. Adjunk hozzá 1/2 teáskanál őrölt szerecsendiót és ugyanennyi fahéjat, csipetnyi sót. Amikor a zab megfőtt, egy érett banánt villával pürésítsünk össze és keverjük bele a kollagénporral együtt. Ha nem elég édes, cukorral vagy édesítőszerrel édesítsük.

Banánkenyér muffin

  • 75 gr Anybody Collagen Powder
  • 150 gr liszt
  • 5 gr szódabikarbóna
  • Egy csipet só
  • 3 közepes méretű, összenyomkodott banán
  • 75 gr kristálycukor
  • 75 gr barnacukor
  • 1 felvert tojás
  • 37,5 gr olvasztott vaj
  • 1 kk szerecsendió
  • 1 kk fahéj
  • Vanília aroma

Feltét

  • 15 gr barna cukor
  • 2 kiskanál fahéj
  • 15-20 gr olvasztott vaj
  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  2. Egy nagyobb tálba öntsük bele a száraz hozzávalókat; a kollagénport, lisztet, szódabikarbónát, a sót, cukrokat továbbá a szerecsendiót és a fahéjat - majd keverjük el őket.
  3. Egy másik tálba a nedves hozzávalók kerülnek; az összetört banán, a tojás, olvasztott vaj, vanília aroma - majd keverjük el ezeket is.
  4. A banános keveréket öntsük a liszteshez, és keverjük csomómentesre.
  5. Öntsük a masszát muffin formákba. (a recept működik banán kenyér formában is)
  6. Egy kisebb tálban keverjük el a feltét hozzávalóit, majd csepegtessük meg vele a tésztánk tetejét.
  7. Körülbelül 20 percig süssük - de érdemes tűpróbával ellenőrizni.

Tipp: Ha túl sötét lenne a tésztánk külseje ne ijedjünk meg, hiszen ez csak a cukor karamellizációját jelenti, nem pedig azt, hogy megégettük a süteményt.

More articles