Elmúltál 25 éves? Ilyen veszélyekkel jár a kollagén hiánya - Anybody HU

Elmúltál 25 éves? Ilyen veszélyekkel jár a kollagén hiánya

Jun 28, 2022

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni? 

Bármit is mondanál, mi úgy is tudjuk a választ, hogy nem ismerünk téged.


Kollagén nélkül nem tudsz élni. A szervezetedben ez a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A kollagén az ízületekben, a csontokban, a szalagokban, az inakban, az izmokban és a bőrben is megtalálható. Ez az, ami a bőröd fiatalos és rugalmas megjelenését, a szövetek erejét és a rugalmasságát biztosítja.


Azonban ahogyan a 25. gyertyát is elfújod a születésnapi tortádon, úgy a szervezeted egyre kevesebb és kevesebb kollagént termel, míg nem 40 éves korra már jelentősen csökken a mennyisége. Mivel jár ez?

Mivel a bőr egyik legfőbb alkotóeleme, így a kollagén csökkenésével párhuzamosan tapasztalhatjuk a bőr megereszkedését, különösképpen az arc, az állkapocs, a nyak, a has és a fenék területén. Mivel a bőr egyre szárazabbá válik, így elkezdenek megjelenni az első finom vonalak, majd később a ráncok és a szarkalábak is.

A haj kezd elvékonyodni, és már nem tűnik olyan egészségesnek, mint korábban. Ahogy a kollagén mennyisége csökkenni kezd, a haj elkezdhet töredezni, sőt még hullani is.


A fogíny tömegének 60-65%-a kollagén, így a fogproblémák száma is elkezd gyarapodni, érzékenységet, fogfájást, és korai szuvasodást is tapasztalhatsz.


Az ízületeket körülvevő kollagén védőburok egyre vékonyabb lesz, ami mindennapos fájdalomhoz, és az ízületek elhasználódásához is vezethet.

Bár ha időgéppel nem is szolgálhatunk, akad egy legalább ennyire hatékony megoldásunk, amihez még a téridő-kontinuumot sem kell meggörbítened.

Anybody Collagen Pro

A leglogikusabb dolog amit tehetünk, hogy ha valami elfogy, azt pótoljuk. Nincs ez másképpen a kollagénnel sem. Éppen ezért fejlesztettük ki a francia Rousselot, és a dán DSM Quality Blends bevonásával az Anybody Collagen Pro-t. A készítmény a legnagyobb tisztaságú Peptan 1-es hidrolizált marha kollagént tartalmazza, így hatása rendkívül gyors, már hetek alatt szemmel látható.


Persze nem mi vagyunk az egyetlen kollagént forgalmazó cég, sőt, a legolcsóbbak sem.

Miért kellene a Collagen Pro mellett döntened?

A készítmény különlegessége a hozzáadott hatóanyagokban rejlik. 600 mg kollagén mellett a hialuron, a szerves cink, a riboflavinok és a biotin biztosítja az azonnali beépülést. Így lesz pár hét leforgása alatt a bőr egyre feszesebb, a haj, az ínszalagok, az inak rugalmasabbak, a csontok és a porcok pedig szilárdabbak.


A készítményben található 2 hatóanyag, ami olyan elválaszthatatlan párost alkot a szépségápolásban, mint Bonnie és Clyde, John Lennon és Paul McCartney, vagy Joey és Chandler. A hialuronsav és a kollagén. A hialuron megköti a vizet, megóvja a kollagént a kiszáradástól; így a kollagén nedves, ruganyos, elasztikus komponensként sokkal hatékonyabban tölti fel bőrünket, ízületeinket. Úgy képzeljük ezt el, ahogyan egy tortát felépíti a krém és a piskóta, vagy ahogyan a házat tartja a tégla és a malter.


Kijelenthetjük, hogy az Anybody minden kritériumban a maximumot nyújtja: hatóanyag tartalomban, a minőségben, és a felszívódásban is.


Csupán napi 2 tabletta választ el attól, hogy megkezdd az utat, és napról napra jobb lehess a tegnapi önmagadnál. Készen állsz?

Rendeld meg most az Anybody Collagen Pro
1 havi, negyedéves, vagy féléves adagját!

More articles