Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által jóváhagyott termék.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság az Európai Unió által alátámasztott hatás. Notifikációs szám: 26895/2021

Termék információ

Kinek ajánljuk

A Collagen Pro tökéletes választás mindazok számára, akik 25 éves koruk felett is szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és az ízületeik egészségét.


Minél idősebbek vagyunk, a testünk természetes kollagéntermelése annál inkább csökken, ami ráncokhoz, porc- és ízületi problémákhoz vezet. Ezek megelőzése és a folyamatok lassítása céljából fejlesztettük ki a jól hasznosuló, prémium minőségű Peptan® 1-es típusú marha kollagént tartalmazó Collagen Pro terápiát - minden korosztály számára.


Összetevők

Marha eredetű kollagén (Peptan®), L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), cink glükonát, nátrium-hiluronát, nikotinamid (Qualiy®-B), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum), nedvesítőszer (polidextróz), riboflavin (Qualiy®-B), D-biotin (Qualiy®-B), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kókuszolaj.

Aktív összetevők

A Collagen Pro formuláját úgy fejlesztettük ki, hogy a védjeggyel ellátott hatóanyagok kiegészítsék és felerősítsék egymás hatását, a megfelelő kúra esetén maximális eredményeket biztosítva minden korosztály számára.


A Collagen Pro ultra tiszta Peptan® 1-es kollagénből, kis és nagy molekula méretű hialuronsavból és C-vitaminból alakít ki a szervezetben egy elasztikus, zselés közeget. Célzottan a bőr, ízületek és a porcok mély szövetei közé épül be, így a bőr feszesebb és teltebb, az ízületek pedig flexibilisek és ruganyosak lesznek.


Elasztikus hidratáló terápia

A kollagén kúraszerű használat során fejti ki leginkább a hatását. Ezért fejlesztettük ki az elasztikus hidratáló terápiát, hogy az eredményeket még intenzívebbé és tartósabbá tegyük.


A terápiás kezelés egyszerűen fenntartható és nyomon követhető: Mindössze napi 2 Collagen Pro tabletta bevétele és megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása szükséges ahhoz, hogy a tablettákban található CHC formula kifejtse a hatását a bőr mély szöveteiben, valamint a porcok, izmok és az ízületek körül.


A terápiát érdemes 3-6 hónapig, a maximális hatás eléréséig fenntartani.

Garancia

Ha a 90, vagy 180 napos kúra elteltével nem érzékeled a bőröd minőségének javulását, visszafizetjük a teljes terápia árát.

Hogyan működik?

Naptárban vezesd a napi vízfogyasztást és a napi bevett tabletták számát és azok pontos időpontját. Vezess naplót arról, hogyan érzed magad és milyen állapotú a bőröd.


Dokumentációdat és tapasztalataidat küldd el nekünk a hello@anybody.hu email címre, hogy kivizsgálhassuk a terápiád eredményeit. Amennyiben eredménytelen a kúra számodra, visszatérítjük a termékek árát.


A pénzvisszafizetési garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha az előírt adagolás és megfelelő vízfogyasztás betartása mellett nem érzékeled a terápia pozitív hatásait.

Hova vezet a kollagén hiány?

Kollagén nélkül a szervezetünk fokozatosan leépül. Bőrünk elveszíti rugalmasságát, megereszkedik és elvékonyodik, szárazzá és ráncossá válik. 


A kollagén a porcok és ízületek védelmét szolgáló szövet egyik fő alkotóeleme, nélküle az ízületek merevvé és fájdalmassá válhatnak. 


A csonttörések kockázata megnő, izmaink pedig gyengébbek és sérülésekre hajlamosabbak lehetnek.

25 - 30 éves kor között

A szervezet természetes kollagén termelése csökkenni kezd, a bőr fokozatosan vékonyabbá és szárazabbá kezd válni, míg az ízületek egyre merevebbek lesznek.


A Collagen Pro szedése már ebben a korban is segít fenntartani a szövetek számára optimális kollagén szinten, hogy megőrizhesd a bőröd feszességét és ízületeid rugalmasságát.

30 - 45 éves kor között

Szervezetünkben a kollagén előállítása jelentősen lelassul. Az öregedés egyre több jele mutatkozik meg, ilyen például a fáradt és megereszkedett bőr, a mélyebb vonalak és ráncok, ízületi fájdalmak és elvékonyodó hajszálak.


A Collagen Pro ebben a korban már jelentős támogatást nyújt a szervezeted számára.

45 éves kor felett 

A kollagén termelés kezd teljesen leállni, egyre nagyobb valószínűséggel alakulnak ki ízületi panaszok, porc- és izomfájdalmak, bőrszárazság, erős ráncok és fakó bőr.


A Collagen Pro sejtszinten ad hatalmas lökést a szervezetednek, hogy segítsen visszanyerni az egészséges és fiatalos megjelenést.

Élvezd a fiatalságod

A kortalan szépség és lendületes közérzet a sejtekben kezdődik. A csontjaink és ízületeink teszik lehetővé a fitt és fiatalos mozgást, így extra figyelmet igényelnek a kor előrehaladtával. A bőr fiatalságának, feszességének és tápláltságának megőrzése pedig nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is jelentős.


A Collagen Pro az ízületek, porcok és bőr számára már rövid távon is regeneráló hatással van, hosszú távon pedig a teljes szervezetet vitalizálja, ellenállóbbá teszi a szöveteket, erősebbé teszi a csontokat és felpezsdíti a kisugárzást.

Hogyan hat a testre?

A kollagén egy olyan fehérjetípus, amely a bőrünk, csontjaink, inaink, ízületeink és más kötőszövetek jelentős részét alkotja. Lényegében ez a "ragasztó", ami összetartja a testünket. A kollagénszálak egyszerre biztosítanak a szöveteink számára szilárdságot és rugalmasságot.


Képzeljünk el egy üres lufit. A lufi a kollagén: alapvető állapotában száraz, üres, viszont ha tele töltjük vízzel, a lufi ruganyossá, elasztikussá válik és sokkal egészségesebb, fiatalosabb érzetet ad. Ez a “lufi” a fő építőeleme a bőrünknek és az ízületeinknek, hiszen a kollagén teszi ki testünk fehérjéinek a 75%-át és ízületeink legjavát. A Collagen Pro hatóanyaginak felszívódása közben a hialuronsav megköti a vizet, és feltölti a kollagént; a kiszáradt kollagénből nedves, elasztikus, ruganyos komponenst kapunk, ami ezáltal a bőrt fiatalossá és feszessé, az ízületeket és a porcokat pedig rugalmassá teszi.

Rugalmas ízületek

Az ízületek szerkezete erősebb és ellenállóbb lesz, megszűnik a fájdalom és az elnehezedő végtagok érzése.

Hidratált és feszes bőr

A bőr tápláltabbá válik, így a ráncok csökkennek és helyette feszesebb, egységesebb, ragyogóbb és fiatalosabb lesz a bőr.

Erős haj és köröm

Megerősödik a haj szerkezete, és csökken a haj töredezése, illetve fokozódik a köröm növekedése és erősödése.

Egészséges csontok

A csontok megerősödnek, az inak könnyebben regenerálódnak és ezáltal könnyedebb, rugalmasabb lesz a mozgás.

Várható hatás

4 hét után

Az ízületek szerkezete erősebb és ellenállóbb lesz, megszűnik a fájdalom és az elnehezedő végtagok érzése.

12 hét után

A bőr tápláltabbá válik, így a ráncok csökkennek és helyette feszesebb, egységesebb, ragyogóbb és fiatalosabb lesz a bőr.

24 hét után

Megerősödik a haj szerkezete, és csökken a haj töredezése, illetve fokozódik a köröm növekedése és erősödése.

Védjeggyel ellátott hatóanyagok

Az egyedülálló, hazai fejlesztésű és gyártású Anybody Collagen Pro tabletta prémium összetevői egymást erősítik,

így a termék bizonyítottan hozzájárul a bőr táplálásához, illetve az izületek és porcok védelméhez.


A Collagen Pro blend védjeggyel ellátott, prémium hatóanyagokat tartalmaz a világ vezető alapanyag gyártóitól,

mint a francia Rousselot és a dán DSM Quality Blends.

Termékeink tanúsítvánnyal rendelkeznek és gyártásuk érintésmentesen, a legmodernebb technológiákat alkalmazva történik.

Ajánlott csomagajánlatok

Vélemények

Nézd meg, mit mondanak vásárlóink a termékünk hatékonyságáról!

Gyakran ismételt kérdések

Mikor és hogyan kell szedni a Collagen Pro kapszulát?

A tablettából naponta 2 darabot, ékezés kell bevenni. Annak érdekében, hogy az összetevők maximálisan kifejtsék hatásukat, ajánlott a tablettákat bő vízzel elfogyasztani és a nap folyamán is odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre.

Van mellékhatása?

Nincs semmilyen káros mellékhatása. A terápiának csak pozitív élettani hatásai vannak.

Szedhető más vitaminnal együtt is?

Igen, a Collagen Pro terápiával egy időben más vitamin is szedhető. 

Hány éves kortól ajánlott?

20-25 éves korig a szervezet saját maga állítja elő a szükséges kollagént. Már ebben az időszakban is érdemes a plusz kollagén bevitele a feszesebb és hidratált a bőrért, de 25 éves kor felett kifejezetten ajánlott a bőr és az izületek támogatása céljából.