Ajándék Collagen Gummy csak ezen a héten az Anybodyn!

Vásárolj nálunk 13.990 Ft érték felett, és mi meglepünk 1 doboz 7.990 Ft értékű
kollagénmacival.
Sőt! 2 dobozzal is, ha 19.990 Ft felett vásárolsz!

Mit kell ehhez tenned?

Rakd össze rendelésedet 13.990 Ft értékben, és már tied is az ajándék doboz Collagen Gummy! Ha a rendelésedet 19.990 Ft feletti értékben rakod össze, akkor 2 doboz mennyi finom Collagen Gummyval ajándékozunk meg. 


Ne maradj le, hiszen ezek az édes kis gumimacik jelentős mértékben támogatják szervezeted kollagéntermelését, ezzel feszessé és rugalmassá varázsolva bőrödet!
A benne található vitaminok az immunrendszer normál működéséhez járulnak hozzá,így kívül-belül ragyoghatsz!


Válaszd ki kedvenc terméked, rakd össze a rendelésed 13.990 vagy 19.990 Ft érték felett, és vegyél részt Te is a gumimacik hetén!

Collagen Gummy + Collagen Pro

Te is hamar ráunsz ha minden nap ugyanazt a vitamint kell szedned? Mivel a kollagén is abban az esetben a leghatékonyabb ha hosszútávon és rendszeresen szedjük, így érdemes a tabletták szedését változatosabbá tenni néhány édes kis kollagénmacival.

5.999 Ft

Collagen Gummy

A gumimaci sokkal több, mint egy aranyos forma. Folyékony kollagént csupán ez a formula képes megtartani, ami azért különleges, mert mind közül ez a leggyorsabb felszívódású kollagén. Nem szükséges folyadékban feloldani, vagy bő vízzel lenyelni - egyszerűen csak megeszünk két málna ízű édes kis gumivitamint, és máris pótoltuk a szükséges napi kollagén mennyiséget.

Collagen Gummy
+ Hyaluron Szérum

Ha meg kellene neveznünk a szépségipar Bonnie és Clyde-ját, az egyértelműen a hyaluronsav és a kollagén lenne. Nem létezhet egyik a másik nélkül, hiszen a kollagént hyaluron burok veszi körül. Ha ez a burok csökken, a kollagén kiszárad, bőrünk pedig öregedésnek indul. Ezért fontos, hogy szervezetünk hyaluron és - kollagéntermelését ugyanúgy támogassuk, hiszen így őrizhetjük meg leghatékonyabban bőrünk feszességét és rugalmasságát.

9.999 Ft

Collagen Gummy
+ Collagen Booster

Talán magyaráznunk sem kell, hogy miért ajánljuk a két termék együttes alkalmazását. A kollagénmacik belsőleg dolgoznak azon, hogy támogassák szervezetünk kollagéntermelését, míg a boosterben található vitaminok és hatóanyagok a bőr felszínén keresztül teszik ugyanezt. Az egészséges és szép bőr belülről fakad, azonban fontos, hogy a környezeti hatásokkal szemben is megfelelő védelemben részesítsük bőrünket.


Collagen Gummy
+ Retinol Serum

Az anti-aging két nagy sztárja most együtt vonul a vörös szőnyegre, hogy lesöpörjék a porondról a finom - és mélyráncokat. A gumimacik belsőleg serkentik a kollagéntermelést, feltöltik a ráncokat - míg a retinol a bőr felső rétegeiben fejti ki ránctalanító hatását, regenerálva és rugalmassá varázsolva a bőrt. Ez még nem minden, hiszen a Retinol Szérum a kollagéntermelést is serkenti, ezzel erősítve a gumimacik erejét.

9.999 Ft

Collagen Sleep Gummy + Collagen Gummy

Gumicukor fanatikusok figyelem! Többé nem jelenthet problémát ha egész nap gumicukorról álmodozol! A két termék tökéletesen megfér egymás mellett, hiszen nappalaidat a kollagéntermelést serkentő Collagen Gummy édesíti meg, míg a Sleep Gummy a stressz és szorongás oldásával hozza el a legédesebb álmokat.

Collagen Powder
+ Collagen Gummy

Az édesszájúak kedvenc kombinációja ez a gyümölcsös duó, hiszen míg a Collagen Powder kellemes áfonya ízű, addig a Collagen Gummy finom málna ízesítésben kapható. Elsősorban persze nem ízük, hanem kimagasló kollagén -és vitamintartalmuk miatt ajánljuk őket.

7.999 Ft